SUPS wil vrouwen in hun kracht zetten. Wie of wat is SUPS?

SUPS is opgericht door Maartje Niehof, mama van 4 zonen, met als missie vrouwen te empoweren van binnenuit. Met een team van gezondheidsexperts heeft SUPS een prachtige set supplementen ontwikkeld die vrouwen ondersteunen in alle fases van hun leven. De zwangerschapsfase is toch wel een heel speciale fase in het leven van vrouwen: je draagt nieuw leven onder je hart!

Kun je ons vertellen over de voordelen van SUPS?

Als zwangere vrouw ontkom je gewoonweg niet aan kwaaltjes. Veel van de basis-energie en -kracht wordt ineens ingezet voor de groei en ontwikkeling van het ongeboren kindje. Het is dus van groot belang dat zij haar lichaam optimaal verzorgd. Dat kan op vele manieren, die SUPS ook zeer voordraagt. Beweging, rust, buitenlucht en volwaardige voeding. Daarnaast kunnen supplementen een bron zijn van energie van binnenuit. Met SUPS optimaliseert de zwangere vrouw haar bloedwaarden, energieniveau, weerstand, lever, darmflora en krijgt veel antioxidanten uit groenten- en fruitextracten binnen met één minuut durend ritueel!

Wist je dat ….SUPS wordt aanbevolen door meerdere verloskundigen praktijken?

Welke SUPS heeft een zwangere vrouw nodig?

Als je zwanger bent, heb je dus een verhoogde behoefte aan voedingsstoffen. Daarnaast wil je de aanbevolen foilumzuur en vitamine D in optimale vorm nemen.

Een zwangerschaps multivitamine die daar rekening mee houdt is geen luxe, meer een must. Het is minder bekend dat een prenatale multivitamine kan bijdragen aan het beperken van complicaties, zoals zwangerschapsdiabetes, een te laag geboortegewicht en een hoge bloeddruk. In alle SUPS zijn enkel biologisch opneembare ingrediënten gebruikt, waaronder de goed opneembare vorm van foliumzuur: 400 mcg folaat.

De zwangerschapsmulti MOM TO BE ondersteunt jou bij méér energie en vitaliteit vóór, tijdens en na je zwangerschap. Je hoeft geen genoegen te nemen met minder energie!

Als je in verwachting bent, doe je er goed aan de inname van groenten en fruit verhogen. SUPS heeft een geconcentreerde natuurlijke superfoodmix die rijk is aan antioxidanten. Jij en je kindje zijn zo beter beschermd tegen ziekteverwekkers!

Is het waar dat je je hormonen tijdens de zwangerschap al kunt ondersteunen?

Absoluut! Zwangerschap en hormonen zijn onmisbaar, maar vragen zoveel van vrouwen. Vrouwen kunnen veel last hebben van stemmingswisselingen, dat wordt versterkt tijdens de zwangerschap waardoor je emotioneel uit balans raakt. Er gebeurt natuurlijk veel en je bent onzeker over wat gaat komen. Je kunt je hormonen tijdens en na de zwangerschap prachtig én veilig ondersteunen met de zuivere kruiden maca, mariadistel en paardenbloem. Deze kruiden ondersteunen de lever om afvalstoffen af te breken, waaronder het beter afbreken

van het hCG hormoon om misselijkheid te verminderen. We zijn ontzettend blij met alle lovende reacties op onze BALANCE! Een lifesaver voor je hormoonbalans!

Welke ingrediënten in SUPS zijn onmisbaar voor zwangere vrouwen?

De ontwikkeling van embryo tot baby is ongekend! Goede zelfzorg is een pré. Heel belangrijke vitamines en

mineralen voor moeder en baby zijn toch wel B-vitamines zoals folaat en B12 voor de vorming en groei van de placenta en baby en behoud van een goede cognitieve functie van de moeder, vitamine C en vitamine D3 voor de immuniteit en sterke botten van moeder en baby, ijzer vermindert de kans op bloedarmoede, zink voor de celgroei van de foetus, jodium en selenium voor een gezonde schildklierfunctie en groei van de hersenen van de

baby en choline voor de hersenen. SUPS adviseert zwangere vrouwen ook om omega 3 vetzuren te suppleren, of wat extra gezonde vetten via de voeding binnen te krijgen. Denk aan vette vissoorten, olijfolie, noten en avocado.

Wat is het beste moment om met SUPS te beginnen?

Vrouwen kunnen starten met SUPS bij een kinderwens, op elk gewenst moment in de zwangerschap en ook tijdens het geven van borstvoeding. Als vrouwen borstvoeding geven, blijft het belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen.

Wist je dat …..over mariadistel in BALANCE bekend is dat dit kruid de eigenschap heeft de melkproductie te ondersteunen? Dus ook ná de zwangerschap vooral door met de MOM lijn van SUPS.

SUPS heeft dus een complete set ontwikkeld voor de zwangere vrouw? En dat blijkt een bestseller?

Het is beslist onze bestseller! Zwangere vrouwen moeten aan zoveel zaken denken. En dit is wel zo easy! Onze MOM TO BE, REVIVE, BALANCE en ALIVE zijn in één bundel óf per stuk te koop. SUPS biedt een handig

membership aan op www.sups.care. De bestseller heet pregg plan + gut health!

SUPS Health Expert en orthomoleculair therapeut Mariëlla Wehman (mama van 4) ondersteunt zwangere vrouwen in haar praktijk Atelier Vitaal. Op sups.care staan zeer informatieve blogs van haar hand over zwangerschapsgerelateerde onderwerpen. Laat je inspireren!